Etiquetes

, , , , , , ,

No espereu una entrada a favor del collit (per als verges en la matèria, collitar és el nom que es dóna al fet de compartir llit amb els fills, en qualsevol dels seus formats: amb llits adossats, bressols en sidecar,…).
No em malinterpreteu, no és que hi estigui en contra, però no és el que us vull explicar avui… Avui us vull explicar una altra cosa… (El títol només és per despistar, només l’excusa per a confessar-vos una cosa… però deixo ja el rotllo, que al final la que em despisto sóc jo)

De tant en tant acabem dormint tots quatre al mateix llit i, no us mentiré, en aquesta frase la paraula “dormint” és un dir.

2015-05-Collit

Vull deixar clar que aquest fet és excepcional. El P dorm la major part de les nits sense despertar-se, al seu llit de nen gran, a la seva habitació. I això, tenint en compte que va dormir al nostre llit fins els quinze mesos, és un miracle digne d’estudi, si fem cas a les veus expertes de l’entorn que t’alerten que si dorms amb el teu fill al llit mai més podràs fer-lo fora i acabaràs incloent també la xicota de torn al llit marital.

Sí, si us heu parat a fer números potser us heu adonat d’un fet encara més sorprenent… Ho admeto, el Papa i jo vàrem fabricar al G (estem arribant a on vull portar-vos avui) mentre el P encara compartia llit amb nosaltres, dormint al bressol en sidecar… Com és això possible? Que Déu ens perdoni, som pecadors… Quina època, aquella en la que només teníem un fill… teníem temps per fer tantes coses…

Però no us enganyeu, tal i com ja avisen els contraris al collit, els pares que collitem no tenim la mateixa vida marital que teníem anteriorment. “Us quedareu sense intimitat”, amenacen (per llegir amb veu d’ultratomba). I tenen raó, nosaltres ni somiem en aquelles nits de passió desenfrenada de quan no dormíem amb la nostra descendència. Us juro que les nits que som quatre al llit és pràcticament impossible fer res, ni tan sols dormir. A vegades, segons la producció pedorril dels tres homes que viuen a casa meva, ni tan sols respirar. La resta de nits, quan només tenim un nen al llit, dormir és una mica més fàcil. La resta… passaparaula.

Perquè, ara jo us explicaré un secret: els que no colliten tampoc tenen la vida sexual que tenien anteriorment… No hi ha millor mètode anticonceptiu que tenir criatures. I si en tens dos ja ni t’ho explico… Una servidora queda fregida instantàniament abans que l’orella toqui el coixí. I que ningú em vingui amb que hi ha moments del dia millors que el vespre per a practicar certs esports aeròbics… sí, segur que sí, però tinc el costum de tenir només un marit, i és l’únic moment del dia en què ens trobem físicament sota el mateix sostre. Els caps de setmana no compten, perquè si el P és nen d’anar a dormir tard, el G és nen de llevar-se aviat així que tenim la combinació guanyadora. Sí, ens ha tocat la loteria.

Al final haurem de demanar cita, com al metge.

Anuncis